Skip to the content

Menu

Regio West seminarie “Wetboek van vennootschappen”


Regio West seminarie over het nieuwe Belgische Wetboek van Vennootschappen.

Tijdens deze Regio West seminarie ontvangt u de laatste informatie over het nieuwe Belgische Wetboek van Vennootschappen. De nieuwe code zal naar verwachting een belangrijke impact hebben op het ondernemingslandschap, aangezien het Belgische vennootschapsrecht aantrekkelijker wil maken voor ondernemers. De doelstelling van de nieuwe code is duidelijk: het Belgische ondernemingsrecht herzien op het vlak van eenvoud, flexibiliteit en afstemming met de op Europees niveau geboekte vooruitgang.

Dankzij onze uitgebreide kennis van uw regio kunnen we u helpen de wijzigingen van de nieuwe wetgeving te onderzoeken en toe te passen. Wij ondersteunen u met een aanpak op maat die perfect aansluit bij uw onderneming, uw strategie en uw doelstellingen, ongeacht de uitdagingen waar uw onderneming voor staat. Onze specialisten zijn er om u te ondersteunen van de eerste tot de laatste stap van elk project.

Praktische informatie

Datum

Donderdag 28 maart 2019

Locatie

Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Ghent

Programma

  • 09:00 - Ontvangst en welkomkoffie
  • 09:30 - Seminarie
  • 12:00 - Lunch en netwerk moment

Registratie

Meer informatie volgt zo snel mogelijk maar aarzel niet om u alvast in te schrijven via deze registratielink. We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen.

Taal

Nederlands

Deelname

Gratis